Tip: petten bedrukken!

petten bedrukkenVandaag is het tijd voor een leuk onderwerp. Ik ga het vandaag hebben over petten bedrukken. Ik ga het hier over hebben omdat ik jaarlijks een familiedag heb. Ieder jaar organiseert een ander familielid deze dag en afgelopen jaar was het mijn beurt. We hebben elk jaar een leuk budget en ik had zelf de nodige ideeen.

Ik wilde verschillende spellen organiseren en het leek mij leuk om de teams iets te geven waardoor het duidelijk zou worden dat het een team is. Ik ben daarom opzoek gegaan naar een leuk idee en uiteindelijk vond ik dit idee op de website van Maxilia. Hier zag ik petten bedrukken, dit leek mij wel wat. De petjes zijn absoluut niet duur en het is ook nog eens origineel. Ik besloot om de namen van de teams op de petjes te laten bedrukken. Ik gaf elk team een andere kleur en uiteindelijk heb ik voor iedereen een leuke pet besteld.

pettenBlij met mijn keuze!

Ik nam de petten mee naar de dag en ik gaf iedereen er een. iedereen vond ze er erg leuk uitzien en ze vonden het een leuk idee. We hebben uiteindelijk een hele leuke dag gehad en de petten zorgden er toch voor dat er sprake was van extra teambuilding. Op de website van Maxilia kun je overigens nog veel meer producten laten bedrukken. Je vindt hier bijvoorbeeld shirtjes maar ook producten zoals pennen en mokken. Kortom, een leuke website met veel keuze.bedrukken