Neem nu ook Gekleurd papier

Ja je leest het goed, neem nu ook Gekleurd papier voor een keer wat anders. Want zeg nou eerlijk dat witte papier is toch een beetje saai aan het worden? En als jij niet weet waar jij jouw Gekleurd papier heel goedkoop en snel kunt halen, kijk dan eens op de website van Dekantoorvakhandel, dit bedrijf heeft alles in petto als het gaat om verschillende soorten papier, accessoires en nog veel meer.

kleur1

Ideeën met kleurrijk papier

Niet alleen is het gewoon veel leuker om allemaal te zien en brengt het veel sfeer met zich mee. Ook kun je er bepaalde betekenissen aan geven of campagnes mee uitvoeren. Zo kun je van die verschillende kleuren flyers voor jouw bedrijf, visitekaartjes of nieuwsbrieven maken. Dit geeft veel originaliteit, in deze tijd vinden jouw klanten dit zeker een leuke actie, dit is dan niet gelijk een vervangend blijvend iets, maar één keer in de zoveel tijd kan dit best een keer. De ideeën van de verschillende kleuren hoeven niet alleen maar naar buiten te gaan, ook kun je er binnen het bedrijf dingen mee verzinnen. Zo kun je bijvoorbeeld bij elke kleur een onderwerp aan geven, bijvoorbeeld Groen is mail beantwoorden en Geel is een bijeenkomst op Vrijdagmiddag.

Wil jij nou ook jouw papier bestellen, dat kan, ga nu snel naar de website, bekijk het brede assortiment en schaf jouw gewenste pakket aan! Hopelijk heeft dit blog wat invloed gehad op jouw gedachte en heeft dit geholpen bij het verzinnen van ideeën met kleurrijk papier!

kleur2