Ik lease bij Finalease

Finalease

Een geruime tijd was ik zoekende naar een aantal bestelauto’s. Deze had ik nodig om producten te leveren aan klanten, maar de aanschaf prijzen van deze bestelauto’s waren naar mijn mening veel te duur. Zodoende ben ik gaan rondkijken of ik ergens goedkoop bestelauto’s kon gaan leasen. Na een tijdje het internet te hebben bekeken kwam ik terecht op de website vanĀ Finalease. Via de website vanĀ Finalease had ik de mogelijkheid om goedkoop bestelauto’s te leasen!

Bestelauto

Meer informatie!

Een bestelauto leasen bij dit bedrijf is zeer eenvoudig. Wanneer u een bestelauto ziet die voldoet aan uw eisen, kunt u direct een offerte aanvragen. In mijn geval werd deze offerte dezelfde dag nog opgestuurd, waardoor het proces zeer vlot verliep. Het aanvragen van deze offerte is natuurlijk geheel vrijblijvend, ook wanneer u toch nog andere wensen heeft kunt u dit aangeven.Zo had ik een trekhaak nodig op de bestelauto’s want er moesten grote producten vervoerd worden. Gelukkig werd alles snel geregeld een aantal dagen later kon ik de bestelauto’s met trekhaak ophalen!

Leasen

Goedkoop

Voor maandelijks zo’n honderd twintig euro per bestelauto, heb ik de gehele maand de beschikking over deze auto. Ik kan u dan ook met trots vertellen dat dit zeer voordelig is, want wanneer u een eigen bestelauto koopt, bent u bijna net zoveel geld kwijt aan alleen al de belastingen en verzekeringen. Het is dus zeker goedkoop om te leasen bij het bovenstaande bedrijf! Bent u een ondernemer die zoekende is naar een bestelauto, bestelbus of bedrijfsauto? Bekijkt u eens de bovenstaande website!