Heeft u wel eens van Financial lease gehoord

Moet zeggen dat ik zelf nooit van Financial lease had gehoord, nu weet ik wel beter. Ik had vorige week een flinke tegenslag, mijn auto was niet door de keuring heen gekomen, en om deze te laten maken was echt te duur, kon beter een nieuwe halen. Nou ja een nieuwe auto had ik wel willen hebben , maar daar heb ik helaas niet de middelen voor, daar maar eens gaan verdiepen in Financial lease. Door eerst een gesprek te hebben aangegaan is me duidelijk geworden dat ik, gelukkig, in aanmerking kan komen voor het leasen van een auto. Alles beter dan een flinke hoeveelheid geld te moeten uitgeven aan een nieuwe auto. Zo heb ik dus een mooie lease auto uitgezocht, en deze kon ik na 24 uur al ophalen. Voel me nu echt een heer, zo een mooie auto heb ik nog nooit gehad. Staat een heel stuk sjieker dan mijn vorige auto, had ik veel eerder moeten doen.  personen_auto_leasen

Ben zeer tevreden

Wat ben ik blij met de mogelijkheid om een mooie auto te mogen leasen. Ook de service is super goed, heb ik bij mijn oude garage nooit zo mogen beleven. Ik weet wel dat indien ik ooit weer een andere auto nodig mocht hebben ik nu al weet waar ik deze kan halen, of beter nog kan leasen. Heb ook aan meerdere mensen het adres van deze lease maatschappij doorgegeven, want voor de prijs hoef je het zeker niet te laten, echt een super bedrijf, en een super service. bedrijfswagen_leasen