Gemakkelijk de Glazen bedrukken?

Wanneer je gezellig gaat uit eten zal je het wellicht opvallen dat bedrijf hun glazen bedrukken. Dit is een van de beste manieren om goede reclame te krijgen voor het bedrijf. Helaas is dit nog niet bekend bij iedere ondernemer, ook ik had hier last van! Wij zijn namelijk van de week uit eten geweest naar een prachtig restaurant. Genoten van een voortreffelijk diner, echter was ik meer verbaasd over het feit dat ieder glas voorzien was van een logo. Het logo van het bedrijf hadden ze op de glazen laten bedrukken, gewoonweg een pracht om te zien!

25451_glazen-bedrukken

Ondanks dat mijn partner dit niet bepaald netjes vond ben ik bij thuiskomst toch gaan kijken op het internet. Wilde hem enigszins laten inzien dat het niet op iedere glas hoeft maar een gedeelte ervan werkt natuurlijk erg in het voordeel. De gasten zullen dit ook opmerken waardoor het een goede reclame is én blijft.

25742_98311-2

Deal is deal toch?

Door dit aan mijn compagnon voor te dragen en te bewijzen dat het in zijn voordeel werkt hoopte ik dat hij akkoord geeft. Uiteindelijk hebben we een deal gesloten, deze deal dient hij zich dan ook aan te houden! Wanneer er meer gasten positief reageren op het glazen bedrukken dan zouden we het glaswerk bedrukken en anders moest ik er maar mee leven dat er geen glazen wordt bedrukt. Al met al heeft er één gast negatief hierop gereageerd, de rest dus wel! Yes, ons glaswerk wordt bedrukt en ik kan niet wachten tot het bij ons wordt bezorgd!