Een fantastische samenwerking met Bizzix!

 

 

Het onderwerp van vandaag is Bizzix! In mijn onderneming word er alleen maar gewerkt, met de producten van Apple. Vaak had ik problemen met wat oudere macbooks van Apple, bijvoorbeeld de batterij ging stuk. Natuurlijk kan dit gebeuren in de verloop van tijd. Helaas kostten het veel geld om een macbook te laten repareren. Ik wist zeker dat er een goedkopere manier was, om een macbook te laten repareren. Per maand moeten er wel zo’n vijf a acht macbooks gerepareerd worden. Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken, naar een bedrijf die de benodigde producten verkoopt. Als ik ergens batterijen kon gaan aanschaffen voor de macbooks, dan kon ik deze macbooks zelf gaan repareren, of zelfs personeel hiervoor gaan aannemen. Zelf had ik vele goede verhalen gehoord over het bedrijf Bizzix. Uiteindelijk nam ik dus ook een kijkje op de website van dit bedrijf!

Bizzix zorgt ervoor dat ik bespaar!

Op de website van dit bedrijf, kan ik allerlei Apple producten bestellen. Opladers, batterijen en kabels. Deze producten waren veel goedkoper dan de meesten winkels, in mijn omgeving. Deze winkels vroegen altijd belachelijke hogen prijzen, vooral de computer winkels. Als er nu een oplader, batterij of kabel stuk gaat van een Apple product. Dan neem ik contact op met Bizzix, en in no time worden de producten geleverd. Op deze manier bespaar ik elke maand een fors bedrag, op de onderhoud van de apparatuur!